Helg

Snart helg og da var jeg klar til grunnkurs for å bli gruppetreningsinstruktør

Nå har jeg altså jobbet hver dag i 11 dager og i dag har jeg min siste vakt før helga. Det skal bli deilig. Bortsett fra at jeg ikke tar helg, men har altså instruktørkurs både lørdag og søndag. Fra 10:00-18:00 og jeg gleder meg som en unge. Tror det blir en spennende og svært så lærerik helg.

Slik ser timeplanen ut


Kommer til å få kjørt meg skikkelig. På en god måte.

Nå endelig får jeg prøvd meg litt å se om ikke jeg har lyst til å bli gruppeinstruktør i kanskje zumba eller i boksingbag som jeg gjerne kan tenke meg å bli. Det vet jeg at jeg kommer til å vokse svært mye på. Jeg bare elsker å trene og da spesielt i gruppetimer.

I går etter jobb, dro jeg på spinning i en times tid. Før timen kjente jeg meg litt fraværende, som om jeg ikke var helt i kroppen min. Men etter litt fysisk aktivitet kjenner jeg meg mer levende, energisk, mer tilstede og ikke minst i bedre humør. Om jeg slutter å være aktiv, vil jeg gå fra vettet slik som ting er nå...

 

Etter denne uka, har jeg jobb igjen på mandag i 4 dager til, før jeg endelig kan ta meg en langhelg med en sykt god samvittighet :)

 

Det har skjedd mye denne uka. Jeg har blant annet tatt den beslutningen om å ikke gå på den privatskolen jeg går på i og med at jeg ikke får de resultatene jeg burde få etter alt strevet jeg har vært gjennom. Da velger jeg heller å lese meg opp på egenhånd på det faget det gikk så dårlig med nå i høst og tar da eksamen på nytt til våren. Så får jeg se om ikke jeg søker meg inn på voksenopplæring til høsten igjen. Skole har alltid vært noe herk for min del og det kommer til å ta en god stund før jeg endelig er i mål. Men, men...

 

Det som skjer videre i livet mitt fremover er litt vanskelig å spå. Det eneste jeg vet er at fokuset mitt vil være mer rettet mot jobb slik at jeg får tjent opp mest mulig penger til sommeren. Om jeg ikke kommer meg til Brasil skal jeg i alle fall besøke ei venninne som i neste uke flytter til England etter kjæresten sin. ( Sykt romantisk spør du meg.)

 

Uansett. Det ordner seg. Det gjør det alltid.

Kåte mygg og sykelige temperaturerFra 17. mai i år har det vært fram til nå helt fantastisk å bo i Nord-Norge. Skyfrihimmel så mange dager på rad, er svært sjeldent for oss nordlendinger. I fjorsommer hadde vi kun to sommerdager. Jeg gjentar to dager. En helg også var sommeren vår over.

I år har vi virkelig tatt det igjen og hvis vi nå fremover får dritvær, så har vi likevel hatt en fantastisk sommer. Men bakdelen med at det har vært så syke temperaturer ute (spesielt da på innlandet) er alle insektene som kommer frem. Myggen suger seg fast på kroppen din som om det skulle vært tyggis du gikk i. Myggen tiltrekkes da av folk som er kåte. (I følge forskerne...)(Klør meg til blods med disse myggstikkene... HERLIG)

Håper dere i likhet med meg har hatt en kjempe fin helg :)

Sykt Kjedelig!

I dag har jeg ikke orket stort. Har blitt syk igjen noe jeg var for bare to uker siden, men nå har jeg altså blitt syk igjen og fått et annet type virus. Morsdagen skulle man vel også ha feiret, men orker knapt å lage meg noe å spise. Så det blir med å ligge på sofaen å se på serier.

Ellers har jeg brukt litt tid på å tegne, siden man ikke kan gjøre stort.


Det å bli syk er utrolig kjedelig, men det er vel sesongen for det.

Håper dere andre er friske og raske! Ha en ellers fin søndag!

Soldagen!

I dag er det soldag lengre oppi Nord. Der samer og isbjørner lurer rundt. Der vi rir på rein og kaster lasso etter isbjørnene. DAGEN LANG! ...

Okey kanskje ikke helt. Men vi har da i alle fall samene.

Jeg skulle stå opp i dag for å rekke og se sola. Men vel jeg detter om og snork... Så lå jeg i koma til nå. Litt flaut men det er faktisk litt lyst ute fortsatt og det er veldig delig.

Lysere tider. Lysere humør og kanskje lysere hår?


Jeg har tenkt mye på å farge håret mitt til det lysere igjen som på et gamelt bilde av meg over. Men jeg får ikke lov, fordi jeg må tenke på håret mitt. Ser ut til at jeg aldri skal få lov til og farge håret mitt igjen med tanken på at det kan dette av igjen. Men jeg tviler sterkt på at det hadde noe med hårfargen og gjøre. Vel, vel jeg dør ikke av og ikke farge håret. Jeg har jo aldri ettervekt lenger og håret mitt er jo 100% naturlig noe som få jenter kan si om håret sitt.

Selv om jeg ikke skal farge håret mitt lysere med det første og jeg ikke fikk sett sola i dag, så skal jeg i det miste une meg en solbolle. Sørpå er solbolle, skoleboller. Mens her I Tromsø, spiser man berlinerboller som solbolle. Noe jeg foretrekker mer enn skolebollen. Skolebolle passer mer til solbolle egentlig med tanken på at det ser ut som en slags sol i midten?


Nyt dagen i dag! Det skal jeg.


I morgen er det 2012. Er du klar?

Kanskje er det mye du ikke har fått gjort i 2011. Vel nytt år. Nye muligheter!Jeg skal i alle fall finne ut hva slags kjole jeg skal ha på meg i kveld. Så tar jeg meg ganske så snart en tur i dusjen også sminke meg litt før jeg starter på jobb kl: 17:00. Ja vi har åpent til 23:00 i dag. Kan bli meget interessant å se hva slags folk som dukker opp i butikken i kveld. De fleste butikker stenger ganske så tidlig i dag mens vi har åpent. Og jeg er den eneste som skal være i butikken også.

Heldigvis så skal jeg til Katrine og kjæresten henne som hun nylig har flyttet inn sammen med. De bor bare minutter unna butikken så jeg går bare ned til dem når jeg er ferdig. Vi skal feire med bare gode og nære venner. Trine, Ingeborg og Håkon blir også og være der. Jeg gleder meg. Det kan neppe bli så ille som i fjor. Da min daværende venninne ble slått av en idiot som hadde ruset seg på et eller annet... Vel nok om det.

Dette skal bli koselig og jeg tror ikke vi skal inn til byen likevel. Vi får se hva vi føler for. Kan jo være en ide og bare bli inne også. I trygge omgivelser. Nyttårsaften har det med å få vanlige folk til å bli helt koko når alt for mye alkohol kommer inn i bilde og en eller annen idiot fant ut at det var smart og fyre på en rakket der den da treffer en eller annen uskyldig person midt i øyet? Nei raketter er skumle.

Pass på hverandre og gjør det som føles riktig :)

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!


Hjemme Igjen

Da var jeg litt tidligere tilbake i Tromsø enn hadde regnet med. Har kommet hjem fra Bardufoss med min kusine, Kesia. Fikk sitte på med henne tilbake i dag tidlig, siden hun måtte på jobb. Så jeg slapp heldigvis og bruke 200 kr på buss tilbake i morgen. Har dessuten en historieprøve på tirsdag som jeg skal lese på. Så det var likegreit å komme hjem i dag.

Fikk nesten ikke sove i natt. Tenkte så mye på alt, noe jeg selvfølgelig glemmer med en gang jeg våkner. Har alltid problemer med å sove når jeg vet jeg må tidlig opp. Er det ikke typisk? Det er liksom som at man må prestere og sove og jeg får på en måte presentasjonsangst. Å sove faller meg så naturlig når jeg IKKE må stå opp.

Vel uansett. Jeg har hatt noen flotte dager med familie, og gode gamle venninner. Er nå fylt opp med mye god energi kjenner jeg.

Ha ellers en riktig fin lørdag. Bruk dagen din til å fylle deg opp med glede, og spre det.


Fysisk Aktivitet er Alfa Omega for et Stresset Sinn

Har tenkt en del denne dagen som alle andre dager. Og når jeg blir lei av å tenke, så gjør jeg noe med kroppen. Fysisk aktivitet er virkelig noe jeg må gjøre for at ikke jeg skal tenke meg i hjel.

Måtte oppdatere I-poden min litt. Nye sanger med rytme, er noe som får kroppen min i gang. Jeg hører hovedsakelig på rock, men hører også mye på pop, R&B og alternativ.

Her er noe av de sangene jeg la til og som jeg vil anbefale:

Bon Jovi - You Give Love A Bad Name


Green Day. U2 - The Saints Are Coming


Michael Jackson - They Don`t Care About Us


Eurythmics - Sweet Dreams


Madonna - Hung Up


Kjenner at jeg får mer energi, konsentrasjon og klarer mer å slappe av etterpå.

Det er herlig å springe. Du er i ett med verden. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan du ser ut. Du bare er til i øyeblikket. Ingenting annet eksisterer bortsett fra deg, og musikken som får blodet ditt til å pumpe.

Vel nå er mitt nye motto: En dag uten trening, er en dag uten mening. Jeg vil anbefale ALLE å bruke kroppen sin litt mer. Det er utrolig hva slags underverker det gjør med sinnet.

- Tror du også at fysisk aktivitet er alfa omega?

Lørdag

Etter jobb i går, dro jeg til Trine. Vi hadde planlagt en jentekveld med oss + Ingeborg og dessverre får vi nesten aldri tid til noe sånt lenger. For noen år siden, fikk vi alltid tid til å besøke hverandre, men nå er det noe helt annet. Man blir eldre og fokuset blir mer på andre ting som skole, jobb og kanskje kjæreste.

Jeg fikk i meg en del sjokolade, jordbær og vin i løpet av kvelden. Altså når det kommer til meg og sukker, så tar jeg helt av. MEN når jeg også får i meg litt alkohol... Det blir ikke akkurat så kjedelig rundt meg da. Det endte med en ganske så artig kveld. Det var veldig koselig å få snakket ut om det vi går rundt med til vanlig. Sov også over hos Trine fordi jeg ble for trøtt til å gå hjem.

Jeg gikk hjem i et nydelig vær i dag tidlig. Da jeg kom hjem, bestemte jeg meg for å løpe meg en tur. Dessverre var det for glatt til å jogge, så jeg gikk. Fikk ut innesperret energi som samler seg opp i løpet av par dager. Jeg føler meg alltid my lettere til sinns med å være i aktivitet.  


Dro til butikken og fikk plutselig så lyst på salat. Så lagde meg det. Hvem trenger godteri på en lørdag når man likeså godt kan lage seg noe som både er sundt og godt? ;)Bardufoss-turen

Jeg og Trine har hatt planer lenge om å dra på dagstur til Bardufoss, bare for å spise pizza og endelig gjorde vi det. Vel det er ikke hvilken som helst pizza vi skulle spise, men Pizzakjeller'n pizza.

Bardufoss er nok mest "berømt" for akkurat Pizzakjeller`n. INGEN jeg sier INGEN kan slå pizzaen de lager der. Så lørdagen, så fikk vi sitte på hos Ingvild til Bardufoss. Turen gikk rimelig fort. Jeg var veldig pratesyk og ble bedre kjent med kusina mi som jeg som lita jenta så opp til.

Da vi kom til Pizzakjeller`n, var det bare å hente pizzaen. Iselin hadde bestilt for oss og den hadde et litt artig navn. Jan-Banan. Ikke at den hadde banan på seg, men alle pizzaene hadde litt artige navn. Husket dessverre ikke hva den ufattelige gode pizzaen het, så jeg fikk Iselin til å bestille en hun likte godt. Vi fikk ikke den pizzaen jeg hadde tenkt, men den var god for det om. Nest gang jeg tar med Trine til Bardufoss, skal jeg introdusere henne for Joker'npizza. Nest beste pizzaen som finnes. NR 1 heter den.

Så da vi hadde fått pizzaen, så kom Iselin og hentet oss. Vi dro videre til hytta hennes og hadde det super gøy på veien dit.

Kjæresten til Iselin var allerede på hytta. Christine. Super trivelig jente som jeg kommer veldig godt overens med. Jeg fikk endelig introdusert Trine for Iselin og Christine og alle kom veldig godt overens. Stemningen var høy da vi tok fram FANTASI.

Neste dag, så kjørte vi Trine til bussen. Hun måtte ta bussen litt tidlig fordi broren hennes var hjemme for helga og hun ville si hade før han dro. Jeg dro i 7-tia med lillesøstera til Iselin og kjæresten hennes igjen. Fikk sitte på. Så jeg sparte en del penger på turen. Flaks har jeg jo som regel ;D

Hadde planer om å være hos Iselin og Christine til i dag, men kom på at jeg hadde frisørtime kl 12. Så måtte dra i går.

(Dessverre har jeg ingen bilder fra turen, fordi jeg var så dum at jeg la igjen minnekortet mitt hjemme.)Kristina Maria

25, Tromsø

Mitt navn er Kristina og jeg er bosatt i Nordens Paris - Tromsø. Startet denne bloggen hovedsakelig for å fortelle åpent og ærlig om en hårsykdom som jeg ble rammet av i 2011. Alopecia areata. En hårsykdom som gjør at man mister håret. - Noen uker etter oppstart, ble bloggen min valgt ut til "Helgens blogg" og jeg har siden, skrevet innlegg med jevne mellomrom. Fikk heldigvis håret mitt tilbake, så skriver i dag mye om mine tanker og følelser om ting som faller meg inn. Er ei jente som reflekterer mye og er åpen for det meste. Kontakt meg på alopesi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits